Site-ul www.milanobluehotel.ro este un site comercial, proprietate a SC MILANO BLUE MAMAIA SRL, care permite efectuarea de rezervări de camere.
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.milanobluehotel.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.
Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat în Hotelul Milano Blue stabilind o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont. 

Sosire și plecare:

  • check-in se face începând cu ora 16.00.
  • check-out se face până în ora 12:00.

Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje fără plată timp de maxim 6 ore.

Cazare:
Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate. Cazarea copiilor până la 7 ani se va face gratuit, pentru copii între 7-12 ani se va percepe 50% din valoarea unui loc de cazare cu sau fără asigurarea unui pat suplimentar în cameră, iar pentru copii peste 12 ani se va percepe tariful normal.

Rezervare:
Pentru rezervare completați formularul sau contactați serviciul rezervări prin telefon: 0748941881, 0341180090, e-mail:[email protected]
O rezervare facuta online sau telefonic este valabila doar in momentul in care primiti un e-mail de confirmare din partea hotelului.

Anularea rezervării:
Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări. Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării se face cu mai mult de 7 zile inainte de data sosirii.
Se vor aplica penalizarii daca anularea rezervarii se face cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii,respectiv contravaloarea unei nopti de cazare sau in functie de conditiile aplicate in momentul rezervarii.

Tarife:
Acestea diferă în funcție de tipul de cameră ales și de numărul de persoane.

Modalități de plată:
Este acceptată plata numerar(RON), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar.

Program funcționare restaurant și bar:
Micul dejun se servește zilnic între 08:00 si 10:30 in restaurantul hotelului.

Fumatul:
În cadrul hotelului fumatul este strict interzis.

Siguranța:
Hotelul și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita hotelului, restaurantelui și barului.

Spațiul de parcare și autoturismele:
Parcarea este publica gratuita.

Animalele:
Regula generală este că nu este permisă cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări. În cazuri excepționale și numai cu acordul administratiei hotelului se pot face exceptii.

Vizitatori:
Puteți primi vizitatori în camera dumneavoastră între orele 08:00 și 22:00,fără costuri suplimentare, în cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la recepție.

Confidențialitate:
Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

Protecția Mediului:

Reprezintă o preocupare permanentă. Lenjeria se schimbă la 3 zile iar prosoapele la 2 zile de cazare sau la cererea clientului.Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugăm să le lăsați pe jos în baie.

Responsabilități:
Clientul este răspunzator față de hotel pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului.Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

Comportament:
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți.

Fidelizare:
Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și discounturi în scopul fidelizării clienților noștri.

Clauze finale:
Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de complexul hotelier (hotel, restaurant, bar) a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica hotelului poate fi oricând modificată fără notificare.

Pentru orice inconvenient sau nelamurire,nu ezitati sa contactati receptia.

Va multumim!