Hotelul Milano Blue

Vă aşteptam cu 28 de spaţii de cazare elegante dintre care 12 apartamente şi 16 camere cu pat matrimonial, elegant mochetate, toate cu băi proprii îmbrăcate în ceramică de cea mai bună calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, minibar şi televizoare LCD FULL HD de ultimă generaţie. 10 apartamente şi 8 camere dispun de balcon restul având deschidere generoasă securizată cu bară de protecţie.

Hotelul Milano Blue,
dincolo de orice poveste

Situat la doar 30 m de plajă şi la 200m de zona Flora, de unde se pot face plimbări cu vaporaşul, Hotelul Milano Blue *** are 4 etaje, lift, salon pentru mic-dejun şi bar.

Accesul în camere se face pe bază de card iar la recepţie dispunem de un seif pentru păstrarea valorilor. Locaţia dispune de internet wireless şi parcare în limita locurilor disponibile. Un vis albastru, lângă albastrul mării şi un confort demn de o capitală a modei, Milano.

Vă asigurăm că vom face totul ca timpul petrecut în hotelul nostru să fie cât mai plăcut, iar serviciile oferite să se ridice la nivelul exigenţelor dumneavoastră.

CAMERĂ DUBLĂ CU VEDERE PARȚIALĂ LA MARE

Pat matrimonial – 2 Adulți (1 Copil)

Camera Dubla Cu Vedere Partial La Mare

CAMERĂ DUBLĂ CU BALCON ȘI VEDERE PARȚIALĂ LA MARE

Pat Matrimonial – 2 Adulți (1 Copil)

SUITĂ CU BALCON ŞI VEDERE PARȚIALĂ LA MARE

Pat Matrimonial & Canapea Extensibilă – 4 Adulți (1 Copil)

Suita cu vedere lateral la mare

SUITĂ CU BALCON ȘI VEDERE LA MARE

Pat Matrimonial & Canapea Extensibilă 4 Adulți (1 Copil)

Suita Cu Balcon Si Vedere La Mare

SUITĂ STANDARD CU VEDERE PARȚIALĂ LA MARE

Pat Matrimonial & Canapea Extensibilă 4 Adulți (1 Copil)

Suita cu vedere lateral la mare

* Pentru detalii despre ofertele Milano Blue sunati la receptie. Va multumim.

Camere cu pat matrimonial

Milano Blue va ofera 16 camere cu pat matrimonial, elegant mochetate, toate cu băi proprii îmbrăcate în ceramică de cea mai bună calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, minibar şi televizoare LCD FULL HD de ultimă generaţie. 8 camere dispun de balcon restul având deschidere generoasă securizată cu bară de protecţie.

Apartamente

Milano Blue va ofera 12 apartamente, elegant mochetate, toate cu băi proprii îmbrăcate în ceramică de cea mai bună calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, minibar şi televizoare LCD FULL HD de ultimă generaţie. 10 apartamente dispun de balcon restul având deschidere generoasă securizată cu bară de protecţie.